031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


aboneaza-te
la newsletter


Afla noutati despre Residenz.modalitati de achizitie

Plata integrala

Alatura-te imediat celor 370 de familii care au ales deja cartierul german Residenz optand pentru plata integrala a pachetului rezidential pe care ti-l doresti.

 

Te asteptam la biroul de vanzari pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii. Suntem alaturi de tine pentru a te putea ajuta sa faci parte din comunitatea nostra. Residenz Cartierul German - O familie cat un cartier!

 

 

modalitati de finantare

Cand nu ai toti banii necesari pentru a achita un apartament nou, te sustinem in obtinerea unui credit rapid si avantajos de la orice banca din Romania. Residenz iti pune la dispozitie dosarul imobilului, pentru ca tu sa poti aplica mai usor pentru un credit si sa te muti cat mai repede acasa. 

Daca iti doresti un credit cu efort minim, poti aplica prin Green Credit, brokerul de credite care te scuteste de bataile de cap, drumurile la banca si cozile interminabile. Vei putea colabora in continuare cu toate bancile din Romania, insa vei beneficia de consiliere la fiecare pas.

In plus, Green Credit va intocmi si depune dosarul de credit pentru tine si te va sustine CU TITLU GRATUIT pe tot parcursul procesului.


Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant
Despre noi Facilitati Noutati
Localizare Oferte speciale Contact
Apartamente Dezvoltatori Termeni si conditii
Spatii comerciale Galerie multimedia

proiect dezvoltat de