031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


aboneaza-te
la newsletter


Afla noutati despre Residenz.termeni si conditii

PRECIZARI LEGALE IMPORTANTE

INAINTE DE A UTILIZA ACEASTA PAGINA DE INTERNET, VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE ACESTE PRECIZARI. ELE REGLEMENTEAZA UTILIZAREA PAGINII SI A TUTUROR MATERIALELOR INFORMATIVE PE CARE LE CONTINE.

 

Generalitati

Aceasta pagina de Internet poate fi accesata pe adresa www.residenz.ro (excluzand paginile la care face link-uri) si se afla sub controlul si este operata de Parcul Banatului SRL, cu sediul social in Soseaua Nordului, nr. 24-26, etaj 5, camera 9, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/18969/2004, cod de identificare fiscala: RO16958345, capital social: 60000 RON, care este o companie infiintata in Romania. Pagina poate fi accesata din diferite alte tari din intreaga lume. Intrucat fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea paginii, atat noi cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate problemele aparute din sau legat de utilizarea si continutul acestei pagini de Internet, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti de asemenea de acord cu si prin prezenta, sa va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea probleme.

 

Domeniu de aplicare

Informatiile referitoare la produse, servicii si promotii sunt aplicabile doar pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

Nu se da nici o interpretare sau garantie ca materialele continute in aceasta pagina de Internet sunt corespunzatoare pentru, disponibile in, sau relevante pentru orice alta locatie.

 

Dreptul de autor

Drept de autor © Parcul Banatului. Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceasta pagina de Internet sunt in proprietatea Parcul Banatului si a sucursalelor sale, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului respectiv.

Aveti permisiunea de a parcurge aceasta pagina de Internet si de a reproduce extracte prin tiparire, descarcare pe un hard-disk si distribuire catre terti, insa in toate cazurile doar pentru scopuri informationale si cu conditia ca in toate aceste reproduceri sa apara anuntul referitor la dreptul de autor mentionat mai sus. Nici o reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vanduta sau distribuita pentru castig comercial si nici nu poate fi modificata sau incorporata in nici o alta lucrare sau publicatie, indiferent de suportul fizic (hartie sau in format electronic) si nici nu poate fi transmisa catre nici o alta pagina de Internet. Nu se acorda nici o alta licenta sau drept.

 

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate prezentate in aceasta pagina de Internet fie sunt in proprietatea dezvoltatorilor si a sucursalelor sale, fie sunt folosite cu permisiunea proprietarului. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate aflate in aceasta pagina de Internet.

 

Disponibilitatea Produselor

Referirea la orice produs sau serviciu in aceasta pagina de Internet nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Inainte de achizitionare trebuie sa fie cercetate recomandarile specifice privind disponibilitatea si adecvarea oricarui anumit produs sau serviciu.

 

Continut

Informatiile din aceasta pagina de Internet au fost introduse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala. Nu trebuie sa va bazati pe ele pentru nici un anumit scop si nu se da nici o interpretare sau garantie in ceea ce priveste exactitatea sau intregimea acestora. Nici o informatie din aceasta pagina de Internet nu va constitui o invitatie pentru a investi in orice membru al Parcul Banatului si nici nu trebuie folosita ca baza a unei decizii de a investi. Nici Parcul Banatului nici vreuna dintre sucursalele sale si nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor fi raspunzatori pentru pierderea, dauna sau cheltuiala care provine din orice acces la, sau utilizare a acestei pagini de Internet, sau a oricarei pagini de Internet legata de aceasta, incluzand, fara limitare, orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari si corectii ale acestei pagini de Internet, dupa cum si cand credem noi de cuviinta, si fara preaviz.

 

Limitarea Raspunderii

Societatea PARCUL BANATULUI SRL, nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca societatea Parcul Banatului SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de e-mail: office@residenz.ro. Acest site este oferit in aceasta forma, fara alte garantii. Societatea Parcul Banatului SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

- Societatea Parcul Banatului SRL se absolva, in mod expres de toate raspunderile, de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop;

- Societatea Parcul Banatului SRL nu ofera nici o garantie ca:

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

 

Pagini Conexe

In diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Aceasta nu inseamna neaparat ca Parcul Banatului este asociat cu oricare din aceste alte pagini de Internet sau cu proprietarii lor. Chiar daca intentia firmei este sa gasiti aceste pagini de interes, nici firma, nici sucursalele sale si nici reprezentantii, angajatii sau agentii acestora nu vor avea nici o raspundere sau obligatie de absolut orice natura pentru aceste alte pagini de Internet sau pentru orice informatie continuta in ele, dintre care nici una nu a fost verificata sau avizata de firma sau de sucursalele sale. Oricand constatati ca ati accesat o alta pagina de Internet, va puteti intoarce la aceasta pagina de Internet tastand pe sageata “backwards”, sau formand adresa www.residenz.ro.

 

Protectia datelor

Completarea FORMULARULUI de contact si abonare la newsletter, va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale, in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirea de rapoarte. Parcul Banatului SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor frunizate prin intermediul formularului de contact si abonare la newsletter. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site, constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a datelor.

Ne angajam sa va protejam datele personale si sa respectam legislatia romana referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (conform prevederilor Legii nr. 677/2001 si normelor emise in aplicarea ei, precum si orice alte acte normative ce vor deveni incidente in cauza).


Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant
Despre noi Facilitati Noutati
Localizare Oferte speciale Contact
Apartamente Dezvoltatori Termeni si conditii
Spatii comerciale Galerie multimedia

proiect dezvoltat de