031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


comunitate

In ansamblul Rezidenz vei descoperi un alt concept de a locui, in care grija pentru detalii este pe primul plan. Practic, vei gasi chiar acasa toate lucrurile de care ai nevoie, in timp ce te bucuri de privilegiile unui cartier linistit.

In cartierul german vei gasi stilul de viata si atmosfera care ti se potrivesc, alaturi de o comunitate in continua crestere. Peste 350 de familii au ales deja Rezidenz si se bucura in fiecare zi de siguranta si confortul unui cartier care redefineste cu mandrie nivelul de trai din Romania.

Facilitatile ansamblului iti asigura confort maxim si lipsa grijilor provocate de drumurile in oras. Aici te asteapta sute de locuri de parcare subterane si exterioare, spatii de depozitare situate la subsol, dar si gradinita privata, agentii bancare, salon de infrumusetare, cabinet notarial, discount-market, piata agro-alimentara, cabinet stomatologic, pub, loc de joaca pentru copii, teren de sport si multe altele.

EVENIMENTE


Tiriac Imobiliare si LEG lanseaza Residenz - primul cartier german din Romania


Atelierul de pictura


Residenz si Iepurasul au pregatit multe surprize pentru cei mici

VEZI MAI MULTE  • Macavei Marius
  • Daca toate orasele din Romania ar fi impanzite cu asemenea cartiere am ajunge sa ii lasam in urma si pe nemti, si elvetieni, australieni, americani sau japonezi ;)

    #residenz #cartierulgerman
  • Dani Dumitrana
  • Foarte frumos dar mai ales civilizat asa.
    Cum trebuie sa arate un cartier.

    #residenz #cartierulgerman

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de