031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


dezvoltatori

Succesul proiectului Residenz se datoreaza imbinarii expertizei si know-how-ului a doi dintre cei mai puternici jucatori de pe pietele imobiliare romanesti si germane: Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien GmbH.

Tiriac Imobiliare este un grup de companii care activeaza in domeniul imobiliar, si face parte din Tiriac Holdings, unul dintre cele mai mari grupuri private romanesti. Grupul activeaza pe piata locala ca dezvoltator in domeniul imobiliar si al constructiilor din 1994.

Grupul Tiriac Imobiliare s-a diferentiat inca de la inceput de competitori prin valoarea pe care a adus-o proiectelor sale, sub forma calitatii de necontestat a proiectelor imobiliare, cat si a stilului inovator de dezvoltare. Fiecare proiect se bucura de o viziune fara compromisuri care imbina nevoile unei locuinte cu confortul unui camin la standarde europene. Astfel, proiectele Tiriac Imobiliare pun in valoare locul in care sunt construite sau viziunea celui caruia ii apartine constructia, pentru a oferi spre inchiriere sau vanzare un produs care se diferentiaza de piata prin calitate si originalitate.

Diversitatea proiectelor Tiriac Imobiliare este una dintre calitatile pe care grupul le va dezvolta in continuare. Compania are in plan proiecte de tip rezidential, comercial, cladiri de business si showroom-uri auto multibrand, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

 

lbbw

LBBW Immobilien GmbH este o companie de real-estate din Germania, cu peste 70 de ani de experienta pe piata imobiliara. Compania ofera servicii complete in domeniul investitiilor si al dezvoltarii de proiecte imobiliare, de la planificarea specifica a proiectelor de anvergura pana la consultanta tehnica si supervizarea constructiilor. Succesul companiei se reflecta in calitatea proiectelor si cifra de afaceri de 702 milioane de euro.

lbbw

 

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de