031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


Termeni si conditii

Data ultimei actualizari: 16.08.2018

Termeni şi condiţii

www.residenz.ro

 

Bine ati venit pe www.residenz.ro!

Va invitam sa cititi cu atentie acest document -  Termeni si Conditii, precum si Politica privind protecţia datelor privind website-ul, care poate fi accesata AICI POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR care reglementeaza activitatea de navigare pe website, precum si relatia noastra cu vizitatorii/utilizatorii.

Designul si continutul website-ului www.residenz.ro apartin in exclusivitate societatii PARCUL BANATULUI S.R.L, cu sediul în Şoseaua Nordului, nr. 24-26, sector 1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/18969/2004, CUI RO16958345, si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

 

DEFINITII

Termenii „site”, „acest site” si „site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.residenz.ro.

 

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.residenz.ro, indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica în vârstă de peste 16 ani, care are sau care obtine acces la continutul site-ului prin mijloacele de comunicare publică puse la dispozitie de catre PARCUL BANATULUI S.R.L. (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre PARCUL BANATULUI S.R.L. si persoana fizică si care necesita crearea si utilizarea unui cont sau transmiterea unui mesaj.

 

Prin „continut” intelegem:

 

 

 

Comanda (formular de –solicitare oferta-) – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre PARCUL BANATULUI S.R.L. si o persoană fizică, prin care aceasta transmite societatii PARCUL BANATULUI S.R.L. - prin intermediul site-ului www.residenz.ro solicitarea de ofertă sau transmiterea acordului pentru a primi informari comerciale diverse (marketing direct).

 

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. A se vedea Politica Generală privind datele personale ( link) şi Politica privind protecţia datelor (link), disponibile pe site.

 

ACCEPTAREA „TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona website-ul www.residenz.ro va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc website-ul www.residenz.ro. Accesarea site-ului presupune acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

 

PARCUL BANATULUI S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator / vizitator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului document.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, precum si alte elemente incorporand drepturi de proprietate intelectuala, prezentate pe site sunt proprietatea exclusiva a societatii PARCUL BANATULUI S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

 

Informatiile publicate pe site-ul www.residenz.ro sunt informatii de interes general despre PARCUL BANATULUI S.R.L., produsele comercializate de partenerii sai, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de PARCUL BANATULUI S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori şi/sau vizitatori.

 

PARCUL BANATULUI S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site-ul www.residenz.ro.

 

PARCUL BANATULUI S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventualele omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

COPYRIGHT

Continutul site-ului www.residenz.ro  –  imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea societatii PARCUL BANATULUI S.R.L. si a furnizorilor sai si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul PARCUL BANATULUI S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus poate atrage răspunderea personelor respective conform legilor in vigoare.

 

ACCES

  1. Accesul in website-ul residenz.ro este liber si nu necesita configurarea unui utilizator.
  2. Utilizarea unei Comenzi - formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal si confirmarea acestora prin validarea link-ului transmis pe mailul utilizatorului ; a se vedea Politica Generală ( link) şi Politica privind protecţia datelor – site ( link)

 

Dacă veţi furniza date ireale sau datele  unei alte persoane, raspunderea este strict a dumneavoastra, conform legii, dar Parcul Banatului S.R.L. va şterge datele furnizate imediat ce va afla acest lucru. Nu răspundem pentru informaţiile furnizate eronat prin intermediul site-ului.

 

 

LEGATURI

Website-ul www.residenz.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

PARCUL BANATULUI S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate prin site-ul www.residenz.ro şi nici de resursele spre care trimit link-urile menţionate în acest document.

 

PARTENERI

Pentru promovarea prin intermediul site-ului a diferitelor mărci şi/sau produse, orice nelamurire referitoare la o anumită marca sau la un anumit produs, la calitatea produselor, autenticitatea marcii si nu numai, solicitanţii se pot adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania folosind informatiile disponibile public.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului www.residenz.ro, respectiv textele, descrierile, caracteristicile, imaginile si simbolurile, sunt puse la dispozitia noastra de diverşi parteneri. Din acest motiv, PARCUL BANATULUI S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

 

Imaginile prezentate pe site-ul www.residenz.ro au rol exemplificativ. Uneori pot apărea diferenţe între prezentările incluse în conţinutul site-ului şi produsele si/sau serviciile partenerilor noştri care pot fi diferite in orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.).

 

PARCUL BANATULUI S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire, erorile de redactare sau caracteristicile imaginilor, produsele sau serviciile afisate pe website-ul www.residenz.ro.

PARCUL BANATULUI S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a „Termenilor si Conditiilor”.

PARCUL BANATULUI S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului www.residenz.ro precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.

 

PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe website respecta regulamentele create de PARCUL BANATULUI S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu www.residenz.ro sau prin mesaje de posta electronica, in baza unui temei legal de a transmite utilizatorilor aceste mesaje prin e-mail, in conditiile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal. Pentru a beneficia de promotii, participantii trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe website. Promotiile prezentate in aceste medii sunt valabile in perioada de timp anunţată, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele cantitative disponibile.

PARCUL BANATULUI S.R.L. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio înştiinţare prealabila.

 

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.residenz.ro  SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTORA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

 

 

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI SUS ARATATE VA RUGAM SA NU ACCESAŢI SITE-UL www.residenz.ro SI SA INCHIDETI DE INDATA PAGINA DE WEB www.residenz.ro.

 

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de