031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


noutati

De 1 iunie, veselia a invadat cartierul german Residenz

1 Iunie 2009

De 1 iunie, cantecele, jocurile si veselia au invadat cartierul german Residenz la petrecerea copiilor organizata de dezvoltatorii complexului, Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien. Evenimentul a fost dedicat atat membrilor comunitatii Residenz cat si celor care doresc sa devina membrii ai cartierului german.

Peste 100 de copii, insotiti de parinti si bunici, s-au distrat alaturi de personaje din desene animate.

 

Toti copii au primit ca amintire fotografiile lor, alaturi de personajul preferat din desene animate.

Cei mici s-au intrecut in competitii precum dansul piticului, funia, cursa de alergat in saci, au dansat si au mancat acadele uriase, ca in povesti. Copiii au fost incantati de figurinele din baloane colorate, de posibilitatea de a fi pictati pe fata si, mai ales, de tortul Residenz, pe care l-au savurat alaturi de parinti, la sfarsitul petrecerii.

Residenz - cartierul german este primul mare proiect imobiliar rezidential dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien, in nord-vestul Capitalei, la 15 minute de centru, in localitatea Chitila. Residenz dispune de 489 de apartamente, de la doua la cinci camere, si facilitati la standarde occidentale. Cartierul german este dezvoltat pe un teren de 68.230 mp si ofera locuri de parcare atat pentru rezidenti, cat si pentru vizitatori.

Residenz este un joint venture intre Tiriac Imobiliare si dezvoltatorul german LBBW Immobilien GmbH, beneficiind de know-how -ul si experienta extensiva in dezvoltarea de proiecte imobiliare ale unei echipe germane de profesionisti. Primele doua faze ale proiectului au fost deja livrate si peste 100 de familii locuiesc in cartierul german Residenz. Faza 3 va fi livrata luna viitoare.

Cartierul german Residenz este un proiect finantat de catre UniCredit Tiriac Bank, compania de constructii este Heberger, project managementul este asigurat de ALBA Management, arhitectii sunt Artre Studio si Nething Generalplaner, iar agentul exclusiv este CB Richard Ellis Eurisko.

alte noutati

Planteaza-ti viitorul!

Mos Craciun a ajuns la cei mai cuminti copii, la Residenz, cartierul german

Se lanseaza gradinita Kinder Residenzgalerie foto
inapoi

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de