031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


noutati

Primul ministru german al landului Baden Wurttemberg viziteaza Residenz - cartierul german

18 iunie 2008

Aflat in Romania in vizita economica, dl. Gunther H. Oettinger, primul ministru al landului Baden-Wurttemberg, viziteaza miercuri, 18 iunie 2008, santierul Residenz - cartierul german, dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien GmbH. Domnia sa este insotit de o delegatie economica mixta, formata din personalitati ale sferei de afaceri germane si romanesti.

Interesul domnului Gunther H. Oettinger pentru Residenz - cartierul german este generat de valoarea si importanta proiectului imobiliar, atat pentru Romania cat si pentru landul pe care il reprezinta, in conditiile in care LBBW Immobilien GmbH este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de proiecte de profil din Germania, cu o cifra de afaceri de peste 730 de milioane de euro si 67 de ani experienta pe piata imobiliara.

Residenz - cartierul german este primul mare proiect imobiliar rezidential dezvoltat de Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien, la nord-vestul capitalei, la 15 minute de centru, in localitatea Chitila. Residenz dispune de 480 de apartamente si facilitati la standarde occidentale. Cele 480 de apartamente cu doua pana la cinci camere sunt disponibile in 11 variante, in functie de suprafata, incepand cu 66,06 mp pana la 185,62 mp - varianta de apartament exclusivist de tip penthouse.

alte noutati

Planteaza-ti viitorul!

Atelierul de martisoare

Echipa Residenz organizeaza primul eveniment EGG HUNT pentru cei micigalerie foto
inapoi

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de