031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


noutati

Se lanseaza gradinita Kinder Residenz

12 noiembrie 2008

Residenz - cartierul german - dezvoltat de Ċ˘iriac Imobiliare si LBBW Immobilien, anunĊ£a lansarea in cadrul proiectului a gradiniĊ£ei de copii „Kinder Residenz". La evenimentul de inaugurare, desfasurat intr-un cadru foarte restrans a participat si dl. Ion Ċ˘iriac.

GradiniĊ£a dispune de o suprafaĊ£a totala utila de 260 mp, la care se adauga o curte de joaca de 903 mp. Capacitatea gradiniĊ£ei este de 50 de copii, iar pana in momentul de faĊ£a, 15 copii sunt deja inscrisi. Valoarea investiĊ£iei este de peste 600,000 Euro + TVA.

„Kinder Residenz" ofera cabinet medical, sala de bucatarie si 3 sali de grupa, fiecare beneficiind de grup sanitar propriu si individualizandu-se printr-o culoare: sala pentru Grupa Mare este de culoare portocalie, sala Grupei Mijlocii are culoarea vernil, iar sala roz este destinata Grupei Mici.

„GradiniĊ£a Kinder Residenz va reusi sa se remarce ca una dintre cele mai moderne gradiniĊ£e, nu doar mulĊ£umita dotarilor de ultima generaĊ£ie, ci mai ales prin metodele pedagogice folosite. La Kinder Residenz, accentul se va pune pe dezvoltarea abilitaĊ£ilor emoĊ£ionale si sociale", a declarat Dna. Daniela Badea, Directoarea gradiniĊ£ei, care dispune de peste 20 de ani de experienĊ£a in invaĊ£amant, atat ca educator, cat si ca psiholog.

Programul gradiniĊ£ei este structurat pe 3 variante: program scurt (orele 08:00-12:30), program mediu (orele 08:00-13:30) si program lung (orele 08:00-18:00), la acestea adaugandu-se posibilitatea de a opta pentru programul baby-sitting (intervalul 18:00-20:00).

Copiii care vor fi inscrisi la Kinder Residenz, vor beneficia de toate facilitaĊ£ile gradiniĊ£ei, precum: incalzire in pardoseala, calculatoare, televizoare LCD si DVD playere in fiecare sala pentru a viziona desene animate si filme de invaĊ£are a limbilor straine sau pentru jocuri de cunoastere a mediului inconjurator, jocuri matematice si de tip concurs. Sala mare poate fi amenajata ca sala de teatru (pentru teatrul de papusi sau serbari) si tot aici se vor putea serba zilele celor mici, alaturi de invitaĊ£ii lor.

GradiniĊ£a Kinder Residenz ofera si activitaĊ£i opĊ£ionale, pentru dezvoltarea personala a copiilor: club de sah cu Marele Maestru InternaĊ£ional - Dl. Badea Bela, dans de societate, invaĊ£area limbilor germana si engleza, ore de pictura si muzica.

alte noutati

Residenz - cartierul german a fost gazda sarbatorii Richtfest

Tiriac Imobiliare si LEG lanseaza Residenz - primul cartier german din Romania

Activitati speciale de Halloween la Residenzgalerie foto
inapoi

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de