031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


noutati

Tiriac Imobiliare si LEG lanseaza Residenz - primul cartier german din Romania

Tiriac Imobiliare - dezvoltator din domeniul real estate, ce face parte din grupul Tiriac Holdings, impreuna cu dezvoltatorul german LEG, lanseaza luni, 30 octombrie, primul sau proiect imobiliar.

Piatra de temelie a noului ansamblu de locuinte ce va purta numele „Residenz - cartierul german" va fi pusa in cadrul unei ceremonii prezidata de domnii Ion Tiriac, Ralf Nisar (LEG Stuttgart, Germania), Emilian Oprea (primarul orasului Chitila) si Gerhard Becker (Heberger Bau AG, Germania).

Complexul Residenz va fi situat in Sos. Banatului nr. 14, orasul Chitila, intr-o zona aflata in plin proces de extindere si dezvoltare economica, la doar 2 km de zona de nord-vest a Bucurestiului. Proiectul va include 48 de cladiri cu ascensoare, de 3, 4 sau 5 etaje si va cuprinde 480 de apartamente de 2-4 camere si respectiv 5 pentru anumite penthouse-uri, fiecare locuinta urmand a avea o suprafata cuprinsa intre 66,06 si 193,92 metri patrati.

Ansamblul rezidential va fi construit pe baza celor mai moderne tehnologii germane in domeniul proiectarii si constructiilor civile si va defini noi standarde de confort si siguranta in sectorul imobiliar, urmand a oferi multiple facilitati, precum parcarea pazita cu o capacitate de 320 garaje subterane si 338 locuri de parcare supraterane (169 destinate rezidentilor si 169 vizitatorilor), o galerie comerciala la parterul cladirilor catre Soseaua Banatului, discount-market, piata agro-alimentara, teren de joaca, gradinita Hänsel & Gretel si un lac artificial.

Dupa o perioada destul de indelungata, in care oferta de imobile rezidentiale s-a adresat aproape in exclusivitate segmentului superior al pietei, developer-ii Tiriac Imobiliare si LEG au decis sa raspunda cererii tot mai mari venite din partea segmentului mediu al pietei.

Cartierul german Residenz va fi dezvoltat pe un teren de 68 230 mp si se va construi in patru faze, dezvoltatorii estimand ca primii locatari se vor putea muta in decembrie 2007, cea de-a patra faza urmand a se finaliza in mai 2009. Locatia atractiva ce ofera deopotriva avantajul proximitatii zonei centrale a Bucurestiului, dar si acela al traficului redus, pretul accesibil, dotarile si facilitatile complexului si nu in ultimul rand, garantia calitatii pe care o ofera numele Tiriac sunt doar cateva dintre beneficiile cartierului german Residenz.

Echipa Residenz este reprezentata de: developer-ii Tiriac Imobiliare si LEG, agentul exclusiv Eurisko Consulting, banca partenera HVB Tiriac Bank, antreprenorul general Heberger, Alba Project Management si de arhitectii Nething General Planer si Artre Studio.

 

alte noutati

Activitati speciale de Halloween la Residenz

Mos Craciun a ajuns la cei mai cuminti copii, la Residenz, cartierul german

Primavara Zanelor - 1 Martiegalerie foto
inapoi

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de