031 710 4109
office@residenz.ro

cautare avansata

gaseste
apartamentul
potrivit

numar camere

etaj


noutati

Ziua Portilor Deschise la Residenz

20 iunie 2009

Pe 20 Iunie 2009 Residenz a gazduit un eveniment special, Ziua Portilor Deschise, in cadrul caruia seniorii proiectului au oferit informatii specializate. Cu aceasta ocazie au fost lansate oferte speciale cu durata limitata.

La eveniment au participat peste 150 de persoane de diverse varste. In timp ce parintii au putut vizita intregul complex, cei mici s-au distrat de minune in incinta gradinitei Kinder Residenz alaturi de personajele preferate din povesti. Alte activitati de care s-au bucurat copii au fost face painting si figurine din baloane, cantece si jocuri.

Turul cartierului german Residenz a inclus cateva apartamente mobilate total sau partial, boxele, garajul, gradinita Kinder Residenz, piata agroalimentara si discount market-ul PLUS.

La final participantii au primit brosura Residenz precum si un cadou personalizat.

alte noutati

Planteaza-ti viitorul!

Activitati speciale de Halloween la Residenz

Primavara Zanelor - 1 Martiegalerie foto
inapoi

Residenz Infoline

0752.991.999

contacteaza un consultant

proiect dezvoltat de

Acest site web utilizeaz─â cookie-uri pentru a v─â ajuta s─â ave╚Ťi o experien╚Ť─â de navigare mai bun─â, in scop statistic si pentru a gestiona eficient prezentarea ofertelor. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Politica noastr─â privind cookie-urile.

In cazul in care nu sunteti de acord cu politica prezentata aveti optiunea de a nu naviga in site-ul nostru.